De Omarming
 
Zet jongeren en hun omgeving weer in hun kracht

 

Individuele coaching

Ontdek jouw manier van leren, leer nieuwe technieken en voel je weer zelfverzekerd.


Aanmelden
KOSTEN

€ 70,- per uur


WANNEER

Na intake


DOELGROEP

Voor 6 tot 27 jarigen


Wanneer kies je voor individuele coaching?

  • Wanneer je zelf vastloopt of als ouder merkt dat je kind vastloopt in communicatie met leerkrachten of collega's. Je voelt je vaak niet begrepen, doordat de ander je regelmatig onderbreekt of achteraf hetzelfde lijkt te concluderen als jij aan het begin van het gesprek. Daarbij komt dat de resultaten op school tegenvallen. Wanneer niet duidelijk is wat de oorzaak hiervan is, maar frustratie, vermoeidheid en (faal-)angst de overhand nemen is coaching zeer zeker op zijn plaats.
  • Een school of leerkracht kan ook kiezen voor individuele coaching van een leerling, want veelal heeft de leerkracht dezelfde zorgen als ouders rondom een leerling. Coaching kan dan ingekocht worden via Jeugd FoodValley of door school zelf.
  • Wanneer uw kind of leerling leerproblemen heeft of een diagnose als dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, HSP, hoogbegaafd of autisme en dreigt vast te lopen in persoonlijke ontwikkeling en/of onderwijs.

In de coaching komen onderwerpen als neurodiversiteit, faalangst, leervaardigheden, communicatievaardigheden, planning en organisatie aan bod. Alle coaching die geboden wordt is maatwerk en aangepast aan de leeftijd. Gemiddeld duurt een coachingstraject drie maanden. Voor kinderen in het basisonderwijs is aan te raden om aansluitend de training "Neurodiversiteit & huiswerk!' te volgen of een traject met aanvullende begeleiding binnen school en de klas. Dit is belangrijk, omdat het eigen maken van nieuwe strategieën en het ervaren van succes bij jonge kinderen meer oefening nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd meld u dan aan of wilt u als ouder of school meer informatie neem dan contact op.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info