De Omarming
 
Zet jongeren en hun omgeving weer in hun kracht

Over ons

Coaches

Mirjam van Beekum

Mirjam van Beekum

Jeugdhulpverlener en bedrijfseigenaar

Ik ben Mirjam van Beekum en al vanaf de start van mijn opleiding heb ik mijn hart verloren aan het werken met jongeren.

In het jongerenwerk heb ik kunnen ontdekken hoe belangrijk het is dat jongeren eerlijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen en deze ook kunnen grijpen. Het is mijn passie om hen en hun omgeving in hun kracht te zetten om zo te zorgen voor positieve ontwikkeling en ontplooiing.

Vanaf 2005 werk ik met kinderen en jeugd in het buurthuiswerk, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Mijn laagdrempelige manier van communiceren en het zoeken naar verbinding en aansluiting, maken dat ik snel en eenvoudig aansluiting weet te maken.

Vervolgens ga ik vanuit deze vertrouwensbasis werken aan het ontwikkelen van vaardigheden, stimuleren van een positief zelfbeeld en het opdoen van succeservaringen.

Tegelijkertijd werk ik samen met het kind of de jongere en hun omgeving (ouders, school, buurt) aan het herstellen van een positieve relatie waaruit de ontwikkeling op het goede spoor blijft.

Rixt Vellinga

Rixt Vellinga

Pedagoog

Mijn naam is Rixt Vellinga, en sinds december 2023 ben ik werkzaam bij De Omarming. In 2023 heb ik mijn hbo-diploma Pedagogiek behaald. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik met kinderen wilde werken, maar hoe bleef lange tijd onduidelijk. Na het succesvol afronden van mijn CIOS-diploma besefte ik dat ik nog niet was uitgeleerd over de ontwikkeling van kinderen.

Tijdens mijn opleiding ontdekte ik de vele mogelijkheden in het werken met kinderen en jongeren. De mogelijkheid om dit bij De Omarming toe te passen, past perfect bij mijn interesses. Ik geniet van de variatie en uitdaging die dit met zich meebrengt.

Mijn passie ligt in het ondersteunen van kinderen en jongeren die tegen obstakels aanlopen. Ik ben graag een luisterend oor en denk actief mee om oplossingen te vinden die voor ieder kind weer anders kunnen zijn, maar hen wel geeft wat ze nodig hebben.

Mijn werkdagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. Wellicht treffen we elkaar in de toekomst!

Marleen Mol

Marleen Mol

Pedagoog

Hallo, Ik ben Marleen Mol.

Sinds januari 2024 ben ik een samenwerking aangegaan met De Omarming vanuit mijn praktijk in Breda. Mijn ervaring in het werken met jongeren begon in 2001, waarbij ik verschillende rollen vervulde in het middelbaar onderwijs.

Mijn passie is het ondersteunen en vooruithelpen van jongeren die vastlopen op school en/of in hun sociaal-emotionele ontwikkeling, met bijzondere aandacht voor neurodiversiteit.

Mijn persoonlijke stijl is om jongeren met zorg en aandacht tegemoet te treden. Waar nodig durf ik grenzen op te zoeken en jongeren uit te dagen. Samen met jongeren en hun ouders bewandel ik graag deze weg.

Mijn aanwezigheid bij De Omarming is op vrijdagen.

Bedrijfsondersteuners

Lianne Rou

Lianne Rou

Administratief medewerker

Mijn naam is Lianne Rou, sinds begin 2022 werk ik bij De Omarming. Binnen De Omarming houd ik me vooral bezig met organisatie, ontwikkeling, planning en administratie. Eigenlijk alle taken behalve coachen. Dat geeft veel afwisseling in mijn werkzaamheden en dat maakt het werken bij De Omarming zo leuk. Veder heerst er een prettige sfeer en heb ik fijne collega's.

U kunt met mij te maken krijgen bij het eerste contact dat u legt met De Omarming of in het voorzien/uitwisselen van praktische informatie. In het gebouw zal ik soms optreden als gastvrouw.

Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht. Ik heb flexibele werkdagen en -tijden en ben dus het beste per email bereikbaar. Ik zal mijn best doen om binnen 3 werkdagen te reageren.

Kristel Rou

Kristel Rou

Administratief medewerker

Ik ben Kristel Rou en werk voornamelijk aan de vormgeving binnen ons bedrijf. Daarnaast ondersteun ik mijn collega's met verschillende taken, zoals de planning en administratie. Ik vind het fijn om op de achtergrond de kwaliteit in bedrijfsvoering van De Omarming te verbeteren.

Nirvana Balsingh

Nirvana Balsingh

Stagiair

Mijn naam is Nirvana Balsingh, student van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de HAN, en ik ben verheugd om mijn afstudeeronderzoek te starten bij De Omarming. Door mijn inzet wil ik bijdragen aan een verbeterd aanbod van De Omarming voor neurodiverse kinderen in de regio, aansluitend op de huidige behoefte van kinderen, ouders en scholen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team en mee te werken aan de verdere ontwikkeling van De Omarming.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info